Nieuws


30 juni 2021

WAT IS WIJSHEID !

Na lange tijd is er eindelijk positief nieuws, de avonden van De Nieuwe Wereld kunnen hervat gaan worden.

De tijd heeft ons geleerd dat wij altijd zoals gewoonlijk in mei/juni met zomerstop gaan.

Maar WAT IS WIJSHEID ! Toch nog 2 of misschien 3 avonden doortrekken in de maand juni? Is dit een overdenking waard? De gezondheid van de mensen, maar ook nog de onduidelijkheid wat de versoepelingen ons gaan brengen? Daarom heeft het bestuur besloten GEEN extra avonden in JUNI meer te in plannen. De Nieuwe Wereld start het nieuwe seizoen zoals altijd in SEPTEMBER.

De vakantie komt voor velen in zicht of is al begonnen.

Ook De Nieuwe Wereld gaat met ZOMERSTOP.

Tijd voor leuke dingen en misschien wel plannen maken voor een nieuw begin.
Het bestuur heeft een ontzettend mooi nieuw programma voor u klaar liggen.
Nieuwe ontwikkelingen die ons andere inzichten gaan brengen.

De openingsavond op 6 september 2021 zal voor velen een avond zijn om op een andere manier kennis te mogen maken met De Nieuwe Wereld (met een kleine verrassing).

Zoals velen al weten kunt u om de openbare avonden bij te wonen inschrijven via de email. Dit geldt nog steeds. Wij sturen u dan een bevestiging. Als u zich alvast wilt opgeven voor de 1e bijeenkomst op 6 september dan kan dit vanaf nu en zetten wij u op de reserveringslijst. Wij gaan uit van uw begrip en wensen u allemaal een prachtige tijd toe en houden contact met elkaar ook in deze zomermaanden via onze website of via Facebook.

Een hele fijne vakantie en wij zien elkaar weer gauw op de eerste bijeenkomst 6 september op onze mooie avonden in het sfeervolle schuilkerkje Fnidsen 37 te Alkmaar. Zaal open 19:30 uur… Aanvang stipt 20.00 uur. Entree € 8. Een warme groet van het bestuur.

“ DE KRACHT EN DE WIJSHEID VAN DE MENS IS HET BEWAREN VAN DE KENNIS VOOR EEN NIEUW BEGIN “

https://eccms.blob.core.windows.net/public-images/DNW/Flamingo.jpeg
Meer nieuws >>